Magyar kutatók boszorkánykonyhájában születtek meg a kozmetikumok, pedig a receptjük egyszerű.

Magyarország, több mint 330 fajta gyógynövénnyel nem csupán Európában, hanem világviszonylatban is gyógynövény-termesztési nagyhatalomnak számít.

A pontos fogalmazás kedvéért: gyógynövénynek mindazon növényeket nevezzük, amelyeknek valamely részét a bennük levő hatóanyagok miatt hagyományok vagy korábbi feljegyzések alapján gyógyászati célokra használtak, vagy használnak. Ma már egy picit szűkítjük ezt a listát: azokat a növényeket tekintjük gyógynövényeknek, amelyek felhasználását hivatalos források engedélyezik.

Ezeket a remek gyógynövényeket nem csupán az egészség, hanem a szépség megőrzése érdekében is be lehet vetni.

Persze nem mindegy, hogy hogyan. Egy igazi gyógynövényes kert, a Herbsgarden nemrég lépett be a magyar kozmetikai piacra, hogy valódi szakértelemmel, igényes minőséget képviselve magas hatóanyagtartalmú, bio natúrkozmetikai termékekkel bővítse a kínálatot, és segítse az egészségtudatos hölgyek (és urak) választását.

Termékei fő alkotóelemét jelentő növényi olajok – a szappanok kivételével – mind hideg sajtolással készülnek, hiszen csakis így nem sérülnek a növényekben található értékes vitaminok, a bőr öregedését lassító, sejtvédelmi funkciókat támogató hasznos összetevők, és az esszenciális zsírsavak.

A Herbsgarden boszorkánykonyhájában több mint 100 növénnyel dolgoznak jelenleg. A termékek szintetikus szerek felhasználása nélkül készülnek, így felszívódásukkal hosszú távon erősítik a bőrszerkezetet, egészséges ragyogást és fiatalos rugalmasságot biztosítva. Azt már ugye mondanunk sem kell, hogy semmilyen állatkísérlet sem történik a termékfejlesztés során.

Ezekhez a termékekhez hazai forrásból érkezik számos összetevő, mint pl. a hévízi iszap, a levendula, a kamilla, a zsálya, a menta, vagy az izsóp.

Nyerj bio natúrkozmetikai csomagot!

A nyereményjáték keretében egy szerencsés nyertes gazdagabb lehet egy Levendula testvajat és egy Kecsketejes Levendula Szappant tartalmazó csomaggal.

Ahhoz, hogy esélyed legyen a Herbsgarden által felajánlott nyereményre, lájkold a Termeszeti.hu facebook oldalát és add meg a helyes választ a Facebookon kommentben itt: https://bit.ly/2J221Xu

A kérdés megválaszolásához segítséget a Herbsgarden oldalán találsz.

A nyereményjáték 2018. április 17-től 25-én éjfélig tart, sorsolás 2018. április 26-án!
Lebonyolító a Termeszeti.hu kiadója. A nyertest a Facebookon keresztül értesítjük, a nyeremény készpénzre nem váltható át, kézbesítéséről pedig a Herbsgarden.hu gondoskodik.

Jelen promóció nem áll kapcsolatban a Facebookkal, a Facebook nem szponzorálja, támogatja vagy szervezi. Sok sikert a játékhoz!