40 felett is bombaformában.

Rendben, mi sem gondoljuk azt, hogy kizárólag az étkezés és a testmozgás teszi ezeket a celebeket ilyen széppé, fiatallá, energikussá és tökéletessé 40 felett, de azért érdemes odafigyelni arra, amit mondanak!

Jennifer Lopez

Az isteni J. Lo nem iszik alkoholt, nem fogyaszt koffeint és nem dohányzik. Szerinte a ráncos, hamar öregedő bőr ellen így lehetünk a leghatékonyabbak.

Goldie Hawn

A 71 évesen is 20 évet letagadható színésznő az egészséges táplálkozás, meditáció és tudatos élet elkötelezett híve.

Jennifer Aniston

A gyönyörű komika a minőségi ételekre esküszik: otthon készített, például zöldségekkel teli lasagne-t eszik a tésztával telepakolt bolti helyett. Nem marad el a testmozgás sem, ő a jógát preferálja.

Cher

Az öregedni képtelen díva a testmozgás szerelmese, heti ötször mozgatja át magát. Torna, séta, szörf, bármi jöhet!

Cindy Crawford

A bármelyik huszonéves modellt lepipáló Cindy minden napját egy csésze zöld teával és fehérjeturmixszal indítja. Tudja jól, hogy minden a megfelelő reggelivel kezdődik!

Reese Witherspoon

A bájos színésznő a kedvenc, kalóriadús ételeit különlegesebb alkalmakra tartogatja. Ezért sültcsirkét, kekszeket és egyéb finomságokat csak partikon vagy családi-baráti vacsorákon fogyaszt, a mindennapokban a sok zöldségre esküszik.

Martha Stewart

A verhetetlen háziasszony és életmód tanácsadó hol máshol töltené a szabadidejét, mint a kertben. Imád kertészkedni, maga termeli a tányérjára kerülő zöldségeket. Nem csoda, hogy 75 évesen is ragyogó formában van!

Halle Berry

A gyönyörű színésznő 19 éves kora óta cukorbeteg, ezért ő a napi 4 kisebb étkezést követi. Ezen belül is a több zöldségre és a sok víz fogyasztására szavaz.

Julia Roberts

Az évtizedek óta teljes szépségében ragyogó színésznő táplálkozási szakértővel állítja össze az étrendjét. Zöldségek, értékes gabonák, spenót, lazac és fehérjék kerülnek a tányérjára, szigorú menetrend szerint.

Nicole Kidman

Hollywood fáradhatatlan nagyágyúja a 80:20-as szabályt alkalmazza. Elég, ha az ételek 80%-a egészséges, így belefér 20%-nyi bűnözés – Nicole szerint a teljes megvonás nem járható út.

Forrás: www.countryliving.com