Senki sem tudja, pontosan mi történik a fotón.

A netezők imádják azokat a fényképeket, amelyeken nem lehet eldönteni, hogy pontosan mi történik, vagy valóságot látnak-e vagy optikai csalódás áldozatai. Nincs ez másképp a legújabb felkapott fotóval sem, amin egy kislány élvezi az önfeledt fürdőzést. A copfos kis hölgy pöttyös dresszében éppen a medencébe ugrott.

Kislány

De aztán, amikor közelebbről szemügyre vesszük, felmerül egy kérdés. Várjunk csak, a kislány beugrik a medencébe? Vagy esetleg már a víz alatt van? A lába alatt olyan a víz, mintha éppen csobbant volna, ugyanakkor az orra körül mintha buborékok lennének – ami arra utal, hogy már a víz alatt nevet. Becsukja a szemét, mint aki a vízben van, de a haja száraznak tűnik. Most akkor hogy is van ez?

A vitát kirobbantó eredeti fotót már 1.5 millióan látták, a kommentelők pedig teljesen meg vannak zavarodva. Néhányan úgy vélik, a képet manipulálták, míg mások azt állítják, hogy van logikus magyarázat: a lányka egy sekély medencébe ugrott, a buborékok pedig csak vízcseppek az arca körül.

Te mit gondolsz?