Már kívülről beleszeretsz, és akkor még nem láttad a belsejét!

Emily és Sloane Southard úgy gondolták, ha már lombházikót készítenek Nashville-ben található kertjük végében, akkor azt nem aprózzák el. Eredetileg az volt a tervük, hogy vendégszobát alakítanak ki a kerti lakban, de amikor belevágtak, rájöttek, hogy a kivitelezés nem is annyira egyszerű. Sloane egyébként egy ablak felújító céget vezet, így adta magát az ötlet, hogy néhány régi, öreg ablak legyen a kiindulópont. Az inspiráció remekül sikerült, és végül a házikóból egy bűbájos kis kerti lak lett. A házaspár az elkészült lombháznak a Fox (róka) nevet adta, egy vers nyomán.

A nappali

Kerti lak

A plüsshuzatú, vintage stílusú, természetes zöld színű kanapé dominál a nappaliban. Még állólámpa is van a házban, a képre pillantva, nem gondolnánk, hogy egy kerti házikóban vagyunk! A bőrönd ötletesen a takarítószereket rejti.

Tárolás

Kerti lak

Karnyújtásnyira vannak a bögrék, jól esik egy csésze kávé vagy tea. Nem igyekeztek elrejteni az apróságokat, inkább nyitott fapolcokra helyezték őket.

A dolgozósarok

Kerti lak

Letisztult vonalú kis íróasztalka, és kecses tárgyak varázsolják meghitté ezt a területet.

Egy csipetnyi művészet

Kerti lak

Ez a sarok a háziasszony finom ízlését és keze munkáját dicséri.

Hálószoba

Kerti lak

Meglepően nagy ágy fért bele a kuckóba-eredetileg ez az ágy volt a vendégeké, akik most is használhatják, ha elég vakmerőek a lombházban alváshoz.

Itt az olvasás ideje

Kerti lak

Talán cseppet sem meglepő, hogy a házaspár kislánya imád a kuckóban lenni.

A Southard család

Kerti lak

Sloane, Emily, és Wendy Anne büszkén mutatják meg apró kis kerti házikójukat.

Képek: http://www.countryliving.com/