Meghan és Harry sztoriját is előre jelezte.

Nem a kristálygömbjét figyeli és nem is a csillagok állását lesi: Jemima Packington (64) spárgákat dobál a levegőbe, ha szeretne a jövőbe látni. A földre hulló zöld sípokat ő nem csak egy halom egymásra zuhant zöldségnek látja, hanem kiolvassa belőlük, hogy mi fog történni – legalábbis saját állítása szerint.

Meghan és Harry váratlan távozása Erzsébetet és az egész szigetországot megdöbbentette – de nem úgy Jemimát, aki a saját bevallása szerint előre látta az eseményeket.

Fotó: SWNS/foxnews.com

Természetesen a spárgák súgtak neki, a mintázatból tökéletesen ki tudta olvasni, hogy mire készül a hercegi pár. Az önjelölt spárgajós tehetségét állítólag a nagynénjétől örökölte – igaz, ő nem spárgából, hanem tealevelekből jósolt.

Jemima már 8 éves kora óta gyakorolja a nem mindennapi tudományát, és állítása szerint 75-90%-os pontossággal dolgozik. Minden év végén számba veszi, hogy miket dobott ki az esztendőre és kipipálja azt, ami bejött. „Igen, ez is megtörtént, és ez is megtörtént” – sorolja elégedetten a Bath nevű városkában élő hölgy.

Fotó: SWNS/foxnews.com

Korábban például megjósolta a Brexitet, azt, hogy Anglia nyeri a krikett világbajnokságot, valamint hogy Theresa Mayt kiütik a miniszterelnöki székből.

Természetesen Jemima a 2020-as évre is szolgál előrejelzésekkel: az angol politikai pártoknál nagy felbolydulást lát, és a globális felmelegedéssel kapcsolatos kérdések is központi helyre kerülnek majd, ha hihetünk neki.

Fotó: SWNS/foxnews.com

Forrás: www.foxnews.com