Nem mindennapi páros.

Hannah Simpson 11 éves korában úgy döntött, hogy Lilac nevű tehenét fogja be lovaglásra, mivel a szülei nem voltak hajlandóak venni neki egy pónit. Hannah most 18 éves, és úgy tűnik, nem beszélt a levegőbe annak idején, Lilac ugyanis tud akadályt ugrani Hannával a hátán. Hannah szülei egyébként 2 évvel ezelőtt végül mégis megvették a lovat, de a lány már kitart a tehénke mellett.

Ha te is úgy jártál volna, mint Hannah, aki minden egyes szülinapjára pónit kért (hiába), akkor biztosan lenne benned kellő elszántság a lovaglás iránt. Az új-zélandi tinédzser sajnos minden évfordulón ugyanazt a választ kapta: nem. Egy idő után aztán megunta, és úgy döntött, hogy más módszerhez folyamodik. 11 éves korában egyszerűen saját kezébe vette az irányítást, és befogta a család tehenét a lovaglásra.

https://www.instagram.com/p/BQzXHj4hGd1/

Az időközben 18 évesre cseperedett lány azt vallja, hogy a 7 éves szarvasmarha az ő legjobb barátja. Azt azért bevallja, hogy a kb. 130 cm-es akadályok átugrására megtanítani Lilac-ot nem volt egyszerű feladat. Hiszen Lilac mégiscsak tehén és nem ló, így meg kellett találni a hatékony ösztönzési módszereket.

https://www.instagram.com/p/BPLvp94BBZ0/

Hannah szőrén üli meg barátját, és szívesen „lovagol” rajta a környéken. Mindössze egy kötőféket és egy kis pálcát használ a megfelelő iránytartáshoz. Állítólag a boci jó párszor ledobta már a hátáról, de ez sem szegi kedvét ahhoz, hogy újra felmásszon rá.

https://www.instagram.com/p/BT_Av0yBkQW/

A farmon, ahol dolgozik, Hannah más teheneket is megpróbált megülni, de rendre kudarcot vallott. Nincs mese, Lilac egy különleges boci. Nem csoda, hogy végül Hannah, bár megkapta a vágyott lovat, továbbra is legszívesebben a tehénke hátán lovagol. Elképesztő páros!

Forrás: CountryLiving