Trükkökkel növeld a teret.

Képtelenség a 4 fal között maradni: a balzsamos, langyos estéken még az is igyekszik kiszabadulni, akinek csak egy kis erkély, balkon jut. Miként fér el egyszerre a kényelmes ülőhely, a növények hada és Te magad is a kis helyen? Erre mutatunk példákat!

Függeszd fel!

A mennyezetről lelógatott öreg szék azt a hatást kelti, mintha több helyünk lenne, hiszen az alatta lévő rész üresen marad.

https://www.instagram.com/p/BUezwn0gmJC/?utm_source=ig_embed

Ugyan kinek kell egy nagy, mindent elfoglaló asztal, amikor egy kis függő polcon is elfér minden, ami a kényelmes, meghitt hangulathoz szükséges?

Fotó: www.lisannevandeklift.nl/Pinterst

Gördítsd arrébb!

A kerekeken guruló kávézóasztalka lehetővé teszi, hogy nagyobb helyet varázsoljuk egy pillanat alatt, ha táncolásba fordulna a beszélgetés.

Fotó: BHG/Pinterest

Terjeszkedj függőlegesen!

Növeljük duplájára a helyünket a függőleges terjeszkedés trükkjével. Pakolhatunk a falra is, de már azzal is kétszer annyi növényt tudunk elhelyezni, ha egy magas pad a tetejére és alá is állítunk cserepeket.

Fotó: thefreshexchange.com/Pinterest

Mint egy zöld oázis: a rengeteg növény kellemes környezetet biztosít és remekül mutat.

Fotó: Martyn Thompson

Adj a bútoroknak több funkciót!

A párnák segítségével kényelmessé tett padokon napközben lazíthatunk, olvasgathatunk, este pedig a vacsoraasztal körüli ülőhelyeket biztosítja.

Fotó: SF Girl By the Bay/www.theposhhome.com

Fakorlát helyett sövény: egyszerre díszít, véd, intimitást biztosít és elhatárol.

Fotó: Joshua McHugh

Forrás: www.architecturaldigest.com