Gyerek akarok lenni az idei Food Truck Show-n!

Minden idők legjobb majálisát szervezi a Food Truck Show 2017. május 5. és 7. között. A szervezők idén a családi programokra fektetik a hangsúlyt: a felnőtteket 50 food truck kínálatával, a gyerekeket többek között óriáskörhintával és állatsimogatóval várják a Kincsem Parkban. A helyszínre egy különleges busszal is érkezhetnek a vendégek, akik egész hétvégén szavazhatnak, ki nyerje el az Év Food Truck-ja címet.

A parkba idén is elhozzák az előző év közönségkedvencét, az ország egyik legnagyobb körhintáját, de lesz arcfestés, állatsimogató és pónilovaglás is. Az eseményen felépül a Hungaroring miniringje, és a családok együtt próbálhatják ki a Magic Box logikai játékait. A hétvége alatt egymást követik az agár- és lóversenyek, esténként pedig koncertekkel és Food Truck Cinema filmvetítéssel zárják a majálist.

Az idei Food Truck Show különlegessége, hogy az eseményen a street food-ok mellett utcai szórakoztatás lekülönbözőbb műfajai is megjelennek a Street Art Show nevű kezdeményezésnek köszönhetően. Ahogy a legjobb büfékocsira, úgy a leglátványosabb utcai művészre is lehet szavazni, a győztes pedig magas pénzjutalomban részesül.

A Food Truck Show hétvégéje alatt a Kincsem Park és a Deák tér között nyitástól zárásig közlekedik egy sárga amerikai iskolabusz, amivel ingyenesen utazhatnak a helyszínre az érdeklődők, a 2-es metró Pillangó utcai megállójától pedig kisvonat viszi a bejárathoz a közönséget.

Bővebb információ: https://www.facebook.com/foodtruckshowbp

Videó az előző food truck eseményről: https://youtu.be/v8_7gO5477w