Szombat és vasárnap lesz a fejfedő nap.

Egy újságíró, bizonyos Shea Serrano nemrégiben érdekes képet tett közzé, amelyen unokatestvére, Gary Gutierrez látható a családjával. És hogy mi a kép különlegessége? Az, hogy mindnyájan sisakot viselnek rajta, pedig egyáltalán nem bicajoznak, csak a konyhában tesznek-vesznek.

https://twitter.com/SheaSerrano/status/891359534664626177?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.cosmopolitan.com%2Flifestyle%2Fa10385782%2Fgutierrez-family-helmets-head-shaping-baby%2F

A magyarázat szívet melengető: az unokatesó legkisebb gyereke, a mindössze 4 hónapos Jonas ugyanis arra kényszerül, hogy fejformáló sisakot hordjon, ezért az egész család hasonlóan jár el. Úgyhogy most mindenki sisakban van (persze nem speciális fejformálóban, hanem hagyományos biciklis bukósisakban), hogy a baba ne érezze magát kényelmetlenül.

Miután a fotó vírusként terjedt az interneten, a BuzzFeed megkereste Gutierrez-t, aki elmondta, hogy Jonas a hátul lapos fejformája miatt kapta az alakító fejfedőt. A sisakot kb. 3-6 hónapig kell majd viselnie, és segít korrigálni a laposságot.

Jonas nővére, a 3 éves Camilla rögtön kijelentette, hogy ő is szeretne egy sisakot, majd az egész család csatlakozott. A tesó szerette volna, ha az öcsi vidám, és nem nyűgösködik azért, hogy neki kell kobakot viselnie, a többieknek pedig nem. Alighanem, ösztönös ráérzett a legjobb megoldásra, ilyen egy szuper nővér!

A képet – és a családot imádják a twitterezők. Nem csak bátorító szavakkal látják el őket, de sokan küldenek olyan fotót is, amin az ő gyerekük viseli a korrigáló fejfedőt. A család pedig minden hétvégén sisakban tölti az időt.

Forrás: www.countryliving.com