Fogadjunk, hogy nálad is tekeregnek, kanyarodnak, fonódnak a kábelek.

Be kell vallanom, hogy az íróasztalom alatt teljes a káosz: állandóan belerúgok valamelyik vezetékbe, és soha nem tudom, hogy melyik zsinór melyik kütyühöz tartozik. Pedig nincs olyan sok minden itt: lámpa, laptop, nyomtató, és néha a telefontöltő, esetleg a tablet. Na meg a vonalas telefon, és a modem kábele. Ja igen, van még itt egy másik lámpa is, ami kicsit arrébb van, de ugyanide dugtam be. És előfordul, hogy itt szárítom a hajamat. Átláthatatlan, igaz? Csak volt!

Gyors rendrakás az íróasztal alatt Getty Images

Egy 10 perces művelettel rendet lehet tenni a dolgozó- vagy műszaki sarokban! Ahhoz, hogy a vezetékek rendezettnek tűnjenek, íme egy nagyszerű megoldás! Dekortapaszokkal, színes celluxokkal néhány perc alatt felcímkézhetjük az ide-oda kanyargó vezetékeket.

Gyors rendrakás az íróasztal alatt The Chic Site

Ugye, mennyivel átláthatóbb a káosz? Többé nem fordulhat elő, hogy rossz vezetéket húzol ki vagy dugsz be. Arról nem is beszélve, hogy pontosan tudni fogod, melyik az a masina, amelyiket éppen nem használod, így a hozzá tartozó vezetéket felesleges bedugnod. A karácsony előtti nagytakarítás során szentelj 10 percet erre a területre is, megéri!