Virágok közt, szabadon.

Nem tétlenkedett a járvány tavaszi tombolása idején sem az a Wisconsin államban élő farmer, aki 2 millió napraforgót ültetett azért, hogy másoknak örömet okozzon.

Scott Thompson már a negyedik generációt képviseli a gazdálkodásban, bogyós ültetvénye van Bristol közelében. Idén felcsapott napraforgótermesztőnek is, mert azt tapasztalta, hogy a korlátozások idején rengetegen szabadultak ki és szerettek volna egy kicsit növények között, a természetben feltöltődni. Egész messziről is eljöttek, hogy a városi környezetet maguk mögött hagyva, némileg szabadabban járkálhassanak, levehessék a maszkjukat és átadják magukat az önfeledt sétának, napozásnak.

https://www.instagram.com/p/CEHvd1ml9kO/

https://www.instagram.com/p/CEE9h-gDCyj/

Mondani se kell, hogy a kiözönlött emberek rengeteg képet készítettek, amelyeket boldogan töltöttek fel a közösségi oldalakra. Sejtették ezt Thompsonék is, akik kifejezetten azért ültettek alacsonyabb napraforgó fajtákat, hogy jól mutassanak a fotókon, szépséges sárga hátteret alkossanak.

https://www.instagram.com/p/CES0OisFtO2/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CDnMCYhJVGY/

Wisconsin egyébként úgy tűnik, hogy egyre híresebbé válik a gyönyörű napraforgómezőiről. 2015-ben egy férfi a napraforgó-rajongó felesége emlékére egy különleges, 6,5 km hosszú virágsort ültetett. Később a magokat eladta, így gyűjtve nem kevés pénzt egy rákellenes alapítványnak.

https://www.instagram.com/p/CEt_yKuDWhO/

Forrás: www.goodnewsnetwork.org