Nézd meg az apját, vedd el a fiát!

Chester Hanks és Tom Hanks

Hanks

Tom Hanks és Rita Wilson 4 gyermekének egyike Chester, aki Chet Haze művésznéven szerepelt már néhány filmben. Sajnos nemcsak erről kezd ismertté válni, a mindössze 26 éves fiúnak meggyűlt már a baja a törvénnyel is, ittas vezetés és kábítószerezés miatt.

Max Irons és Jeremy Irons

Irons

Max is az édesapja nyomdokaiban jár, 2013-ban debütált a filmiparban. Világhírű apjával azóta már közös moziban is szerepelt, mégpedig a Szabó István rendezte Csodálatos Júlia-ban.

 

Scott Eastwood és Clint Eastwood

Eastwood

Hú, micsoda pasik mindketten! Scott nagyon jó úton halad afelé, hogy szívtipró édesapja nyomába érjen, már közös filmeken is túl vannak, de egyedül is megállta a helyét például a Halálos iramban 8. részében.

Rafferty Law és Jude Law

Law

A 19 éves Rafferty Jude Law és Sadie Frost (egyik) közös gyermeke. A srác a DKNY férfikollekciójának bemutatásán, Londonban debütált modellként.

Patrick Schwarzenegger és Arnold Schwarzenegger

Schwarzenegger

Patrick ugyan nem testépítőként kezdte, mint híres édesapja, de színészként már a nyomába szegődött, egy-két filmben sikerült elcsípnie néhány kisebb szerepet. Ráadásul apjához hasonlóan ő is több lábon áll: modellkedik és van egy pizzériája is.

Ray Nicholson és Jack Nicholson

Nicholson

Raymond a színész és Rebecca Broussard színésznő közös gyermeke, 1992-ben látta meg a napvilágot. Egy valamit biztosan örökölt nőcsábász apjától: a mosolyát.

Trey Smith és Will Smith

Smith

Trey Will első házasságából született, amikor Sheree Zampino volt a színész felesége. 1998-ban már feltűnt az édesapja videoklipjében (Just the two of us), és mivel azóta nagyon helyes srác lett belőle, kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a jövő!

Jack Quaid és Dennis Quaid

Quaid

Dennis Quaid és Meg Ryan fia, Jack az Éhezők viadalában már látható volt, mint Marvel.

Jesse Johnson és Don Johnson

Johnson

Jesse a színész és Patti D’Arbanville közös gyermeke. 2001 óta színészkedik, ekkor debütált először a vásznon.

Bill Skarsgard, Stellan Skarsgard és Alexander Skarsgar

Skarsgard

Micsoda család! Mindkét fiú nagyon hasonlít az apjára, abban legalábbis biztosan, hogy a show bizniszben vetették meg a lábukat. Szeretnek meztelenül vagy félmeztelenül mutatkozni a vásznon. Alexander a True Blood-ból, Bill a Hemlock Grove-ból lehet ismerős.

Jake Hoffman, Dustin Hoffman és Max Hoffman

Hoffman

Mind Max, mind Jake feltűnt már Dustin néhány filmjében, és együtt is szerepeltek a Hook-ban. Jake nemrég a Wall street farkasa-ban szerepelt, de testvére sem hagyott fel a mozival.

Sean Brosnan és Pierce Brosnan

Brosnan

Sean 8 éves volt, amikor a színész első felesége, Sean édesanyja, Cassandra Harris elhunyt. A 32 éves fiú a színészkedést választotta, eddigi legnagyobb sikerét az U.F.O. című sci-fiben érte el.

Rossif Sutherland és Donald Sutherland

Sutherland

A Sutherland famíliában sok a színész, de Rossifot kevésbé ismerjük, mint híres féltestvérét Kiefert, vagy öccsét, Angust. Pedig Kanadában már a legjobb férfi főszereplő díjára is jelölték az apjára kevéssé emlékeztető Rossifot.

Scott Caan és James Caan

Caan

A Keresztapából ismert James elképesztően jóképű fiát, Scottot már a Golden Globe díjra is jelölték a Hawaii 5-0-ban nyújtott alakításáért. Emellett az 1990-es években egy rapcsapatban is zenélt.