Nagy bajnok, hatalmas szívvel.

Misha egy ukrán kamaszfiú, aki Down-szindrómás és nem beszél. Amikor a családja arra kényszerült, hogy elhagyják az országot az orosz invázió miatt, a fiú nem értette, hogy miért kell elköltözniük a mariupoli otthonból. Az édesanyja azt mondta neki, hogy John Cena-val fognak találkozni – fiú ugyanis rajong a szuperhősért. Misha személyes kedvence a korábbi profi bokszoló, rapper és színész, ezért az anya tudta, hogy így könnyebb lesz a távozásra bírnia a fiát. Misha megvigasztalódott és a família útnak indult.

Ami viszont ezután történt, arra álmában sem gondolt az ukrán asszony. John ugyanis olvasta a történetet és mélyen megérintette őt nem csak a fiú, de az édesanya küzdelme is. Éppen 3 nap szabadsága volt a munkából és mivel a közelben tartózkodott, azonnal repülőre ült, hogy valóra váltsa egy gyermek álmát. A találkozóra Amszterdam mellett került sor, az alkalomról megható felvételi is készült.

John az egész délutánt a családdal töltötte, játszottak, sütiztek és Misha még egy pólót, egy sapkát és egy övet is kapott a példaképétől. John viszont azt mondja, hogy éppen ő az, aki erőt merített és inspirációt kapott a családtól, akik a nehéz időkben és a küzdelmes életút mellett is pozitívak és vidámak tudnak maradni.

Forrás: mymodernmet.com