Elnézést, a cicus kleptomániás.

Íme, Nagy-Britannia legeredményesebb macskabetörője, Chalie! A pimasz cicus nem válogat, mindenfélét hazacipel, evőeszközöket, apró játékokat, poharakat, sőt még kislabdát is. A tolvajt a műanyag dinó ugyanúgy lázba hozza, mint a csipesz vagy a gumikacsa.

Gazdija, a 41 éves Alice Bigges ideje egy részét azzal tölti, hogy a megszerzett kincseket próbálja visszajuttatni a jogos tulajdonokhoz. Még egy polcot is felállított a ház előtt, amelyre kipakolta azokat a bizarr tárgyakat, amelyeket a cicus hazahordott. A felirat szerint ’Macskánk, Charlie szeret elemelni tárgyakat, van itt bármi, ami a tied? Akkor szolgáld ki magad!’

A lopkodás már tart egy ideje: a Bristolban élő Alice egy reggel arra ébredt, hogy a párnáján egy műanyaga dinoszaurusz néz vele farkasszemet. A sokkoló ébresztés később állandósult.

Fotó: SWNS

A nő és családja még kölyökként fogadta be az elhagyott négylábút annak testvérével együtt. 3 hónapig nem engedték ki a cicákat, de amint kijutottak a kertbe, Charlie elkezdte a fura ajándékozást.

Fotó: SWNS

Érdekes módon az egyéves kandúr még sosem hozott haza madarat vagy egeret. Valami fura oknál fogva csak a tárgyakat vadássza össze. Ha bármi újat fedez fel, vagy csak kedveskedni akar a gazdinak, hoz egy ajándékot.

Forrás: www.goodnewsnetwork.org, kiemelt kép: SWNS