Elképesztő őszi színek, bámulatos tök-kavalkád!

A tökrajongók minden bizonnyal azonnal a bakancslistájukra fogják írni a dallasi arborétum meglátogatását, amint meglátják az ott készült felvételeket. A kertben ugyanis ősszel fő attrakciónak számít a tökfesztivál, amikor minden a narancssárga (sárga, zöld, szürke…) termés körül forog.

Hogy mekkora rendezvényről van szó, azt jól szemlélteti a tény, hogy 90 ezer különböző formájú, színű és fajtájú tök várja a látogatókat. Elképesztően látványos tökházikók között sétálhatunk és különböző tökből készült dekorációkat, már-már művészeti alkotásokat láthatunk. Lélegzetelállító színekkel, hihetetlen változatos tökfajtákkal vár a tökfalu, ahol a díszítéshez szalmabálákat és kukoricacsutkákat is felhasználnak a készítők. Itt még Hamupipőke tökhintóját is valódi tökök között húzzák a lovak.

A lenyűgöző eseményről készült képek magukért beszélnek. Már csak egy kérdés maradt: mikor indulunk?

Dallasi Tökfesztivál  Dallasi Tökfesztivál  Dallasi Tökfesztivál  Dallasi Tökfesztivál  Dallasi Tökfesztivál  Dallasi Tökfesztivál  Dallasi Tökfesztivál  Dallasi Tökfesztivál  Dallasi Tökfesztivál  Dallasi Tökfesztivál  Dallasi Tökfesztivál  Dallasi Tökfesztivál  Dallasi Tökfesztivál  Dallasi Tökfesztivál dallasarboretum.org