Megható videó egy pipi fésülgetéséről.

Számos videót láttunk már, amelyen egy kisgyerek kedvenc cicusát vagy hörcsögét dögönyözi. Ez a kislány azonban úgy véli, az ő tyúkocskája ugyanúgy megérdemli a törődést, mint a négylábú szőrös állatkák. Valószínűleg a baromfi sem gondolja másként, mert a felvétel szerint a legnagyobb nyugalomban üldögélve várja, hogy a lányka befejezze az ő tollainak fésülgetését.

Nem is a szokatlanság lehet a titka a videó váratlan sikerének, hanem az a gyermeki báj, amivel az 5 éves kislány dédelgeti előző nap elázott kis kedvencét. A felvételt már több, mint 6 millióan látták világszerte!

A brazil farmon, São Paulo-ban élő lányka a legnagyobb természetességgel kérdezi meg a pipitől, hogy “Zuhanyoztál már valaha az esőben?”. Ilyen aranyosat csak egy gyerek mondhat! A kislány édesanyja, Flavia Leão elmondta, hogy őt nagyon meglepte a videó népszerűsége, hiszen a jelenet mindennaposnak számít feléjük. “Mi úgy kezeljük az állatokat, mint családtagokat,” közölte. Hát nem aranyos? De jó lenne több ilyet látni!