A műsorvezető pedig egész másról kezdett beszélni, mint tervezte.

A hírműsor kellős közepén, látszólag a semmiből bukkant fel egy cica az egyik török adón. Az élő reggeli műsorba besétáló macska látszólag otthonosan mozgott a papírok között, de a műsorvezető sem jött különösebben zavarba. Sőt, reakciójával elkápráztatta a világot!

Amikor Kudret Çelebioğlu meglátta a stúdióvendéget, csak egy pillanatnyi meglepetés tükröződött az arcán. A váratlan helyzetből profi módon vágta ki magát, sőt, még arra is jutott figyelme, hogy arra biztassa a nézőket, hogy az elcsavargó macskákkal kedvesen bánjanak, és vigyázzanak rájuk. Nem pusztán vérbeli műsorvezetőhöz illő reakció, de igen humánus cselekedet! „Mint tudják, közeledik a tél, és jön a hideg idő. Van itt egy váratlan vendégünk, de nekünk muszáj gondoskodnunk róla. Nyissuk ki az ajtónkat a kóbor állatok előtt, adjunk nekik vizet és élelmet. Törődnünk kell velük!” – mondta a férfi, miközben a cicus elfoglalta a laptopját.

Az adást követően a tévések meg is etették a négylábút, megsimogatták, és meleg fekhelyet is készítettek neki. Sőt, az egyik kollega örökbe is fogadta a macskát, aki a Hüsnü (Szépség) nevet kapta, és boldogan ismerkedik az új, szerető családjával.

Kóbor macska a török tv-ben

Kóbor macska a török tv-ben

https://youtu.be/JvPplFkp89Q