Kreatív megoldás.

Úgy tűnik, hogy a karantén mindenkiből kihozza a kreativitást. Egy mexikói férfi, bizonyos Antonio Munoz például egészen meglepő ötlettel jutott szeretett chipjéhez. Miután a karantén miatt nem tehette ki a lábát az ajtón, úgy döntött, hogy négylábú barátját hívja segítségül.

Antonio már három napja élt bezárva, amikor úgy érezte, hogy megőrül egy zacskó chipsért. Egészen pontosan egy Cheetos-ért. Mexikóban azonban szigorú kijárási szabályok vannak, és a férfi nem hagyhatta el a lakását. Az idős csivavájára, Chokis-ra hárult a feladat, hogy leugorjon a rágcsálnivalóért.

A bolt egyébként egy kőhajításnyira, egy sarokra van a férfi otthonától. A kutya a nyakörve alatt egy üzenet vitt, valamint a chipsre való pénzt. A cetlin ez állt: „Helló, kedves boltban lévő úr, kérem adjon a kutyámnak narancssárga – nem piros – Cheetost. A nyakörvében talál 20 dollárt. Ha nem adja oda az árut, harapni fog. Az utca túloldalán lakó szomszéd.”

Noha Antonio egy kicsit ideges volt a kísérlet miatt, a terv tökéletesen sikerült, az eb hamarosan a hőn áhított finomsággal tért vissza. Sőt, azóta már háromszor megismételte a mutatványt.

Arról persze nem szól a hír, hogy Antonio tisztában van-e vele, hogy a kutyus a bundáján is hordozhatja a koronavírust, ezért ajánlatos a lakásba érve alapos fürdetésben részesíteni az ebeket.

Forrás: metro.co.uk, képek: Anthony Munoz