Állatbolond.

A kutyák általában nem kedvelik a postásokat: az egész utca ugat, csahol, acsarkodik, ha a kézbesítő feltűnik a színen. Sao Paulo ebei azonban kivételt jelentenek, a jelek szerint ugyanis rajonganak a levélhordóért, Angelo Cristiano Da Silva Antunes-ért. A rendkívül barátságos férfi persze pontosan ért a kutyusok nyelvén, hiszen a szokásos napi körútját járva is szakít időt arra, hogy megálljon a kutyáknál, macskáknál és üdvözölje őket, sőt, közös szelfit lőjön velük.

Az állatbarátok tudják, hogy időbe telhet, amíg egy kutyus vagy cicus bizalmába férkőzünk. Angelo ezért türelmesen közelít, mindig hagy időt arra, hogy a négylábú megismerje, megkedvelje őt. Amikor már elnyerte a bizalmát, készülhet a gyors kép. A postás szívesen megosztja a képeket a közel 100 ezer követőjével. Nem csoda, hogy már csak úgy emlegetik: ’Carteiro Amigo Dos Animais’, azaz ’Állatbarát postás’.

Minden állat a saját vérmérséklete szerint üdvözli a levélhordót, egyesektől hatalmas öleléseket, puszikat kap, mások odabújnak hozzá és olyan cimbora is akad, aki inkább egy pacsit ad.

Angelónak hatalmas szíve van, ami nem csak szelfizésben  nyilvánul meg, de bizony önzetlenül segít akkor is, ha valamelyik kedvencének sürgős orvosi ellátásra van szüksége. Gyakran menti meg a beteg kutyákat, macskákat azzal, hogy elviszi őket a helyi állatorvoshoz. A férfi arról álmodozik, hogy egyszer saját állatmenhelyet nyit.

Forrás: mymodernmet.com