A szenteste különleges ünnepi alkalom. Amikor leülsz az ebédlőasztalhoz, és kibontod az ajándékokat, idén is minden bizonnyal szeretnéd kiemelni az ünnepi pillanatok jelentőségét az alkalomhoz illő viselettel is. Akár otthon, akár nyaralóban, akár az egész családdal, akár csak párban töltöd a karácsonyt, válaszd ki azokat a darabokat, amelyekben különlegesnek, illetve kényelmesen érzed magad.

Nem csak a karácsonyi színek

A tipikus színskála kiválasztásával a családi kandalló mellé elhozhatod a karácsony varázsát. Bár sok nő nem túl gyakran választja a piros színt, a karácsonyi időszak egyenesen ezt kéri. Térdig érő ruhádat, például vérvörös árnyalatban vagy mélyebb lilában, bátran viselheted finom gyöngyökkel. Ez nem éppen a hozzád illő? Az egyszerűbb ruhadarabokat is különlegessé varázsolhatod akár egy piros harisnyával.

A karácsony másik népszerű színe a zöld. Különösen a smaragd árnyalata hat kifinomultan és elegánsan. Bátran kombináld a barna földes tónusaival. Egy ilyen ünnepi kombináció nem átlagos, viszont nagyon mutatós. Választhatod a tél tipikus színét is – fehéret. A puha fehér pulóver remekül mutat bőr leggingssel vagy ceruzaszoknyával.

Válassz arany kiegészítőket. Az arany kétségtelenül a karácsonyhoz tartozik, és az egyszerű hétköznapi ruhadarabokat is ünnepivé varázsolja.

Mi tippünk: Szép, örömteli, ünnepélyes, csillogó és boldog mosolyokkal teli – ez az a karácsony, amire mindannyian vágyunk. Valami újba öltöznél, de elriaszt a vásárlásod összege? Használd az Orsay kuponkód kedvezményeit a megtakarításhoz az orsay.hu webáruházában.

Játssz az anyagokkal

A különböző típusú anyagok szintén ünnepi hatást keltenek. Az egyik ilyen kétségtelenül a csipke. Egy elegáns fekete vagy fehér csipkeblúz vagy felső az ideális kompromisszum az otthoni kényelem és az estélyi ruhák világa között.

A téli időszakban a bársony is gyakrabban jelenik meg a kínálatban. A különféle szabású bársonyruhák azok, amelyek megadják azt a bizonyos karácsonyi szikrát. Nem szabad megfeledkeznünk a flitterekről sem. Bár a csillogó darabokat gyakrabban kötik a szilveszteri bulihoz, a finomabb, visszafogottabb darabok a karácsony csillagává változtatnak az ünnepekre.

Végül a kötött ruhaneműk, melyek a hagyományos téli darabok közé tartoznak. Egészítsd ki pulóvered egy feltűnőbb nyaklánccal, ruhádat pedig egy markánsabb övvel. Az ilyen kombinációkban a kötött ruhadarab elegánsabbnak és ünnepiebbnek hat.

Mi tippünk: Tanácstalanul álldogálsz a gardróbod előtt, hiányzik a megfelelő outfited karácsonyra? Tekintsd meg az Ecipo black friday kínálatát, és találj minden alkalomra megfelelő kombinációt. A kedvezménykód használatával vásárlásod nagy részét megtakaríthatod.

Nevetéssel teli karácsony

Ha úgy döntesz, hogy a karácsonyi hangulatot a mulatságosabb oldaláról közelíted meg, alakítsd a ruhatárad is ennek megfelelően. Akár kisebb gyerekeid vannak, vagy szeretsz egy kicsit többet megengedni magatoknak karácsonykor, a karácsonyi pulóverek biztosan felmelegítenek majd és igazán szórakoztatóak lesznek. A kínálatban találsz olyanokat, melyek különböző 3D-s alkalmazásokkal rendelkeznek. Így a jellegzetes karácsonyi színek és motívumok mellett megjelennek a piros gombóc rénszarvasorrok és a hímzett, csillogó karácsonyfadíszek.

A vicces karácsonyi kiegészítők szintén hasonló szerepet töltenek be. Aranyos kiegészítő például a hópehely formájú fülbevaló. Bátran választhatsz karácsonyi mintás harisnyát vagy feltűnő hajpántot rénszarvasokkal és ajándékdíszekkel. Frizurádat kiegészítheted egy nagy piros masnival, amely szentestére gyermekeid szemében mesebeli hercegnővé varázsol majd.