Különösnek találod, vagy inkább észbontónak?

Az ausztrál művész, Roz Borg (Arozona Living), nagy rajongója a pozsgásoknak, és ezt a mániáját új szintre emelte, amikor körmökre rendezte őket. A felragasztott bébi szukkulensek először egy műkörömre kerülnek, és csak száradás után rögzíti a műkörmöt a valódira. A különös díszek egyre népszerűbbek, sok menyasszony kér zöld ujjakat magának az esküvője napjára.

https://www.instagram.com/p/BKMoygVhlP3/

Ez a szokatlan körömékszer vagy körömművészet igen környezetbarát: amikor ugyanis a ragasztó elenged, és a növénykék leválnak a körömről, simán el lehet még őket ültetni, hiszen nem károsodnak a felvitel folyamán. Úgyhogy miután a kezedet már nem tudják tovább díszíteni, a lakásodban vagy a kertedben még helyet találhatnak maguknak.

https://www.instagram.com/p/BLaJea5hPb3/

Be kell vallanunk, a mindennapi „hordásra” ezek az aprócska növények nem alkalmasak. Az azonban biztos, hogy remek témát szolgáltatnak, ha az ember bárkivel összetalálkozik. Ugyan ki ne figyelne fel ezekre a pöttöm körömdíszekre? A pozsgások pedig elindultak hódító útjukra: már nem csak a körmökön, de egyre többször gyűrűk formájában is díszítik a kezet.

https://www.instagram.com/p/BL3YNyrha-n/