Hátborzongató furcsaság, amitől kiráz a hideg.

Egy nemrég felbukkant, több mint 100 éves fekete-fehér fotótól mindenkit kiráz a hideg. Az 1900-ban készült képen első látásra semmi különös nincs, csupán 15 nő, akik rendezetten, több sorban állva néznek a fotómasinába. Az Írországban, Belfastban, egy malom dolgozóit megörökítő fényképen kötényben mosolyognak a csinos hölgyek.

Azonban ha kicsit közelebbről, tüzetesebben megvizsgáljuk a képet, döbbenetes dologra lehetünk figyelmesek. Mi ez, valami paranormális jelenség? Szellem, kísértet? Észreveszed a hátborzongató furcsaságot a hölgyek között?

Nézd csak meg jobban a második sorban a jobb szélen ülő nőt: a jobb vállán egy kéz nyugszik. Kihez tartozhat ez a kacsó, ki öleli át? Hiszen a nő mellett már nem áll senki, ez tisztán látható. A körülötte lévők keze is megvan, jól látható.

Úgy tűnik, a hölgy nem veszi észre a magányos kezet a vállán, vagy csak nem törődik vele. Látszólag mindenki nyugodt és derűs. Bennünket kivéve. Nem értjük, photoshopnak jele nincs. Mi lehet hát a rejtély kulcsa?

Titokzatos 100 éves fotó

Titokzatos 100 éves fotó

Titokzatos 100 éves fotó