Még nem fásultak.

Nem veszekednek, tökéletes a harmónia: Kate Cunningham 3 év elteltével is boldog a házasságában. A nő egy bodzafához ment hozzá, mert állítása szerint ellenállhatatlan hatást tett rá a növény. Azóta a köztük lévő kapcsolat csak még mélyebb lett. Annyira, hogy a hölgy már a nevét is megváltoztatta Elder-re, ami bodzát jelent.

Az emberek persze nehezen értik meg ezt a rendhagyó kapcsolatot, gyakran kérdezgetik a feleséget, hogy szereti-e a fát vagy hogy megváltoztatta-e az életét ez a házasság. Kate szerint a válasz egyértelműen igen. Úgy érzi, hogy a bodza hihetetlen földi energiájával vonzza őt, sokkal erősebben, mint bármelyik más növény a parkban.

Fotó: Traingle News

Kate hetente ötször keresi fel a szeretett fáját, most karácsonyra is feldíszítette koszorúval és csecsebecsékkel. Az ünnepi dekorálás már hagyománynak számít. Idén fenyőből, magyalból, borostyánból és piros téli bogyókból készült a díszítés.

Az Angliában, Liverpooltól nem messze élő nőnek egyébként valódi, emberbarátja is van, állítólag a férfi elfogadja ezt a rendhagyó kapcsolatot. Annak ellenére, hogy a 37 éves egykori tanárnő a karácsonyi képeslapokat is Mr. és Mrs. Elder aláírással küldi.

Forrás: www.dailystar.co.uk, kiemelt kép: Andy Kelvin/Triangle News