Ciklikus intenzitás.

Dang Thi Tuoi vietnámi varrónő, aki teljesen átlagos életet élne, ha nem rendelkezne egy ’szuperképességgel’. Amikor ugyanis Dang megdörzsöli a kezeit, a bőréből édes, virágos illat árad, egyfajta természetes parfüm.

A nő néhány évvel ezelőtt fedezte fel ezt a különös tulajdonságát, amikor egy zsúfolt nap végén a kezeit és lábait dörzsölte. Hirtelen megérezte a levegőben a kellemes illatot majd realizálta, hogy ez az ő saját testéből árad.

Dang Thi Tuoi szerint a testének bizonyos területein sokkal intenzívebb az illat, mint máshol és éjjel is erősebben érezhető, mint napközben. A menstruációs ciklusa idején az illat intenzitása 10%-ra csökken, teliholdkor illetve a holdnaptár első napján viszont nagyon erősen érezhető. Éjszaka még akkor is érzik a testéből áradó édes aromát mások, ha tőle méterekre vannak.

A szokatlan történet nagy figyelmet kapott a közösségi médiában, az embereket lenyűgözte a nő szuperképessége. Hamarosan kiderült azonban, hogy a jelenség nem is annyira egyedülálló, ezt állítja legalábbis egy másik hölgy, akinek saját bevallása szerint ő maga is rendelkezik a természetes parfümmel.

Ms. Dung szintén vietnami és az ő teste is erős, kellemes illatot áraszt. Ezt a képességét már régóta ismerte, hiszen minden alkalommal, amikor a kezeit dörzsöli, érzi a bőrén a finom illatot, de eddig nem beszélt róla senkinek sem.

Akárhogy is, annyi bizonyos, hogy a különös jelenségre eddig nem akadt valódi magyarázat.

Forrás: www.odditycentral.com