Az esőerdők lánya.

40 éves lett a gyönyörű brazil modell, Gisele Bündchen. A környezetvédelmi aktivitásáról is ismert szépség a jeles nap alkalmából nagy fába vágta a fejszéjét, elhatározta, hogy 40 000 fát fog ültetni. A modell már eddig is előszeretettel vett részt különböző projektekben, rengeteg fát ültetett az évek során, és gyakran kertészkedik a saját kertjében is.

Ahogyan ő fogalmaz, szeretne valamit visszaadni a Földanyának mindabból, amit mi kapunk tőle. Elhatározása szerint az Amazonas esőerdőiben ültetne fákat.

Természetesen a hatalmas feladatra nem egyedül vállalkozik Gisele. Segít neki a családja (férje, Tom Brady legalább olyan ismert sportkörökben, mint Gisele a kifutón), a barátai. Bündchen eredeti terve az volt, hogy az Amazonas vidékére látogat és ott ülteti el a fákat, azonban a koronavírus-járvány miatt ez meghiúsult.

Ezért azt találta ki, hogy alapítványt hoz létre.

Gisele természetesen példamutatóan járt elő, arra kérte a családját és a barátait, hogy idén a neki szánt ajándékok helyett adományozzanak az alapítványnak, így segítve, hogy minél több fa kerülhessen a földbe.

https://www.instagram.com/p/CCyVuY_AXiI/?utm_source=ig_embed

A honlapot felkeresve mi is adományozhatunk, azaz 5-80 fa ültetését támogathatjuk a hozzájárulásunkkal (5 fát már alig több, mint 5 dollárnyi hozzájárulással „elültethetünk”).

Gisele eredetileg 40 00 fáról beszélt, de már 150 000 fára gyűlt össze az adomány alig pár nap alatt! Csak így tovább! Amennyiben szeretnénk a szülinaposnak és persze az Amazonas menti esőerdőknek segíteni, keressük fel a vivaavida.gift oldalt.

Forrás: www.housebeautiful.com