Lehet-e így viselkedni?

Egy New York-i anya rögzítette azt a felvételt, amely villámgyorsan bejárta az internetet. Marissa Rundell lefilmezte, ahogyan egy utas „visítva tiltakozik” a Delta Airlines légitársaság személyzeténél, a New York-ból Syracuse-ba tartó járaton. A hölgy állítólag azért botrányozik, mert Rundell 8 hónapos csecsemője mellett kapott helyet a gépen.

Rundell azóta már törölte a videót a facebook oldaláról, viszont a felvétel a youtube-ra is felkerült, és már több, mint 2 millióan látták.

A harcias utast később sikerült beazonosítani: Susan Peirez, aki programigazgató a NY Állami Művészeti Tanácsnál. Azután, hogy a videó napvilágra került, felfüggesztették az állásából.

„Az állami alkalmazottaknak nem csak a szakmájukban, de emberileg is a legmagasabb követelményeknek kell megfelelniük. Az ilyen munkaerőkkel nem kívánunk tovább együtt dolgozni.” – hangzott az indoklás.

Rundell elmesélése szerint, miután megkérte a nőt, hogy hagyja abba a káromkodást a gyerek mellett, Susan tovább szitkozódott. A felvételt készítő anya a történtek ellenére nem érzi jól magát. Nem gondolta, hogy a videó ilyen gyorsan fog terjedni, és sajnálja is az asszonyt a kialakult helyzet miatt. „Nem ismerem a történetét, ő sem ismeri az enyémet. Lehet, hogy félreérettük egymást. Csak a családtagoknak akartam megmutatni a felvételt, de aztán elszabadult az őrület.”

Forrás: www.countryliving.com