Négylábúak otthon.

A világ otthon ül és ha teheti, otthonról dolgozik. Ennek előnyei mellett hátrányai is vannak, ami néhány nap home office után bizonyára már mindenkinek számára világossá válik. Például otthon vannak a háziállataink, akik legalább annyira akadályoznak minket a munkában, mint amennyire segíteni igyekeznek.

Szőrös négylábú munkatársaink nem szívesen hagyják, hogy ne figyeljünk rájuk.

Most sokkal többet vagyunk otthon, mint máskor, és az ő számukra ez egyet jelent a több játékkal, több ölelgetéssel, több jutalomfalattal.

Egy ausztrál menedzser és kutyagazdi, Mark Polchleb nemrég külön Instagram-oldalt hozott létre a home office-ban dolgozó ebeknek.

Dogs Working From Home Insta-profilon tündéri képeket posztol az otthon munkálkodó kutyákról.

https://www.instagram.com/p/B-DtM9EgR3x/?utm_source=ig_embed

A cuki személyi asszisztenstől az értekezletet átalvó kollégáig mindenféle munkatárs felbukkan a képeken. A kutyusok egyszerre teszik kellemesebbé és komplikáltabbá a távmunkát: megtanulhatunk úgy gépelni, hogy fél kézzel a kedvencünk fülét vakargatjuk.

Polchleb első posztja a két saját tacskóját, Billie-t és Ollie-t mutatja, akik rendkívül boldognak tűnnek attól a ténytől, hogy a gazdijuk otthon van velük.

https://www.instagram.com/p/B91FfjLgD3r/

Alig néhány hét alatt már több mint 40 ezer követőt gyűjtött az oldal, amely egy kis vidámságot igyekszik csempészni a mindennapokba. Polchleb naponta több száz fotó kap, így mindig bőségesen tud feltölteni újabb és újabb, home office-ban garázdálkodó kutyákról készült képeket.

https://www.instagram.com/p/B-AzmvGgGn2/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B98C7ghg_Ad/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B95fPlkAPWJ/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B97djKXA3kM/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B98RCXfghj-/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B9-IJUJAlgj/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B98epkrgXVS/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B9-adyDgjE2/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B92n3AOAjug/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B943B_qgpEg/?utm_source=ig_embed

Ha szeretnénk mi is ott látni a kedvencünket, akkor készítsünk róla egy képet, fontos, hogy mindenképpen otthon. Hiszen az üzenet nyilvánvaló: maradjunk otthon! Akár a kutyusunkkal együtt.

Forrás: mymodernmet.com