Zamatos alma vagy inkább lehullott falevél?

Állítólag sokat elmond rólunk az, hogy milyen illatokért rajongunk. Válaszd ki, hogy az alábbi dolgok közül melyiknek az illatát szippantod be legszívesebben, és ellenőrizd, hogy találó-e a jellemzés.

1. Lehullott levelek illata

Befelé forduló alkat vagy. Az őszi levelek jellegzetes illata kihozza a költői énedet, ahogy eltűnődsz a változó évszakok napsütötte és árnyékos oldalán. Érzékeny vagy és bölcs, pont az az ember, akihez minden barátja tanácsért fordul.

Kedvenc őszi illatod

2. Szalma/széna illata

Nyitott vagy és kalandos kedvű, sokkal jobban szeretsz kinn lenni a szabadban, mint benn a négy fal között, és mindenféle kinti tevékenységbe örömmel veted be magad. Megragadod a pillanatot és bátran állsz az újdonságok elé.

Kedvenc őszi illatod

3. Juharszirup illata

Alapos vagy, ügyelsz a részletekre. Pontosan tudod, hogy mit szeretnél, hogy mire vágysz, és olyan magabiztos vagy a dolgaidban, hogy mindenki irigyel.

Kedvenc őszi illatod

4. Alma illata

Társaságkedvelő vagy, optimista és lendületes, a naptárad már hetekre tele a társasági programokkal. A telefonodon már nem is fér el az a rengeteg fotó, amit nap mint nap készítesz.

Kedvenc őszi illatod

5. A kandalló illata

Egy igazi otthonülő vagy, inkább otthon töltöd az idődet, egy jó könyvvel, a takaró alá bújva, minthogy kimozdulj egy buliba. Ez nem jelenti, hogy nem vagy barátságos, sőt, olyan vagy mint a kandalló: igazi melegséget árasztasz. A barátaid szeretnek körülötted lenni és szívesen osztják meg vele a legféltettebb titkaikat is.

Kedvenc őszi illatod

6. Mézeskalács fűszerek illata (mint pl. gyömbér, szerecsendió, fahéj, szegfűszeg)

Több vagy, mint rendezett, egyszerűen mindet kézben tartasz. Emlékezel a születésnapokra, évfordulókra, minden fontos dátumra. Tökéletes barát vagy, aki mindig a legjobb ajándékkal készül.

Kedvenc őszi illatod