Aligha lehet tovább fokozni az élményt.

Semmi kétség: megérkezett a lakóautó, amely minden igényt kielégít –tökéletes szállás a kempingezés közben, és menő jármű az utakon. A jövő kempingjárgányát egy francia cég, a Green Cat Technologies dobta piacra. Az sCarabane névre hallgató innovatív otthon kereken gurul.

Út közben

Megérkezés után

Már az önmagában lenyűgöző, ahogyan a közel 8 méter hosszú autó alig fél óra alatt 40 nm2-es lakássá alakul. Ez a szerkezet viszont még forogni és képes, hogy kövesse a nap járását vagy éppen a szélirányt (vagy amit csak akarsz), hiszen így gyűjti be az energiát, azaz majdnem teljesen önellátó.

Sajnos ez a csodálatos jármű még fejlesztés alatt van, egyelőre nem elérhető az üzletekben. Egy darabig csak álmodozhatunk arról, hogy ez a high-tech házikó a miénk lesz (ha pedig kapható lesz, akkor valószínűleg majd az ára hűt le minket).

A terasz felett visszahúzható napernyőt találunk.

A lakóautó belseje konyhát, bárpultot, zuhanyzós fürdőszobát, két hálót (az egyik a gyerekek birodalma), és egy kis étkezőt rejt, ez utóbbiban is kialakítható még fekhely, ha úgy hozza a szükség. Azon már meg sem lepődünk, hogy még egy mosógép és egy mosogatógép is befért a kéglibe!

Forrás: www.housebeautiful.com képek: scarabane.com