Kicsit kék, de a miénk.

Az IKEA legendás, hatalmas kék bevásárlószatyra időről-időre megmozgatja a kreatív emberek fantáziáját: került már fel fotó szandálról, cipőről, tangáról, sőt bikiniről is a netre – ezeket mind ügyes kezek készítették a nagy kék táskából.

Nagyon úgy tűnik, hogy az ünnepek sem fognak eltelni egy forradalmi IKEA szatyor újítás nélkül! De nem ám! Máris itt a svéd karácsonyi harisnya, igen, egyenesen egy nagy kék IKEA-s szatyorból, kézzel készítve (ez ám a kézműves termék).  A csodálatos kék lábbelit kb. 7 ezer Ft-ért árulják az interneten (Bootleg Baubles).

Eddig még valószínűleg te sem gondoltál arra, hogy kellene neked egy ilyen. Na de most!  Most már sajnos késő, ugyanis csak korlátozott számban készült el – és az 50 darab azonnal gazdára is talált.

Azért ne csüggedj nagyon! Ha van kéznél egy IKEA táskád, egy ollód, és egy varrógéped (vagy legalább tűd és cérnád), akkor valószínűleg pár perc alatt magad is fabrikálhatsz valami hasonlót. Már ha szeretnél egy kék műanyag harisnyát lógatni az édesség részére, ugyebár.

Forrás: www.housebeautiful.com, képek: BOOTLEG BAUBLES