Hagyd a limuzint másra!

Az esküvői korlátozások világszerte kreativitásra késztetik az ifjú párt. Van, ahol a létszámmal kell ügyeskedni, máshol a szabadtéri kreatív megoldásokat keresik, és akad, ahol azért kell változtatni a terveken, mert már foglalt az autó, a templom, a hivatal.

Grúziában is sokan szeretnének házasodni, hiszen a nyár az esküvők igazi szezonja. A lagzik rendszerint zsúfoltak, szeretik megadni a módját az ünneplésnek. Bevett szokás, hogy a menyasszony és a vőlegény limuzinon hagyja el a házasságkötés helyszínét, a vendégek pedig saját kocsival követik őket. Nem ritkán 25-30 autóból álló konvoj verődik ilyenkor össze. A járványügyi előírások azonban nem feltétlenül támogatják az ilyesfajta zsúfolódást.

Egy ifjú pár ezért úgy döntött, hogy kreatív módon oldják meg a dolgot, biciklire pattannak.

Nem szerették volna elhalasztani a nagy napot, ezért olyan megoldást kerestek, amellyel a lehető legszellősebben, kültéren tudnak eljutni egyik helyről a másikra. A kerekezésükről készült felvétel gyorsan terjed az interneten, hirdetve a kreativitást, a szabadság érzését és azt, hogy a szerelem minden nehézséget túlél.

Forrás: www.georgianjournal.ge, a kiemelt kép illusztráció