Világcsúcs-kísérlet!

Eddig csak 29 lóval hajtották végre azt a mutatványt, amit most 40 lóval készülnek véghezvinni a Győri Ördöglovas Iskola legjobbjai. A világcsúcs-kísérlet több szempontból is páratlannak ígérkezik, ugyanis 9 éves gyerekek is szerepelnek majd ebben a nehéz számban. Nem véletlen, hogy az egyedülálló produkcióra már egy éve készülnek, heti 5-6 edzéssel a lovasok.

https://www.instagram.com/p/BKhuHSQgilN/?tagged=nemzetivagta2016

A Nemzeti Vágtán bemutatott produkció legvégén kerül sor a világcsúcs kísérletre, amelyben a 9 évestől az 52 évesig mind az ötven lovas egyszerre fog állva vágtázni a Hősök tere körüli versenypályán.

https://www.instagram.com/p/BYypTJlhKFZ/?tagged=nemzetivagta

Az attrakció páratlan a világon, nemcsak azért, mert még sehol nem szerepelt ennyi trükklovas egyszerre egy show-ban, de egyedülálló abban az értelemben is, hogy a csapat fele 18 év alatti. Ráadásul szenzációnak számít az is, hogy egy vak ló is részt vesz a mutatványban.

https://www.instagram.com/p/BVu30szj57X/?tagged=nemzetivagta

A trükklovas bemutatót szeptember 16-án, szombaton este a Nemzeti Vágta születésnapi show-jában láthatja a közönség. A szervezők a 10. születésnap alkalmából ingyenessé teszik az esti, lelátókról és a Hősök teréről is követhető gálaműsort.

A Duna Tv-n és az online Vágta Rádión a távolból is követhetjük az eseményeket, szeptember 16-án!

Részletes program és további információk: vagta.hu