Itt biztosan nem zavar senki.

Vipp, a skandináv cég eddig csak szemeteseiről és apró házairól volt ismert, most azonban megnyitotta első hoteljét, sőt, egyből kettőt is. Az elképesztő dizájnos és hívogató szállások ideálisak azoknak, akik a vakációjukat messze képzelik a tömegtől, az emberektől.

A két férőhelyes Vipp Menedék és a hangulatos Vipp Loft (Padlástér) hotel egy luxusszálló kényelmét nyújtja, más vendégek zavaró közelsége nélkül. A Menedék például rögtön teltházas lesz, amint bejelentkezel – ide ugyanis nem fér el más.

A Vipp a hagyományos hotel-vonalat követi. Nem egy épületben kínálnak rengeteg szobát, hanem inkább számos helyen terveznek szobákat biztosítani. A Menedék és a Loft az első két hotelük, de már készülőben van a harmadik.

A Vipp Menedék egy tóparton található, egészen pontosan az Immeln tó partján, Svédországban, itt két ember tud elrejtőzni a világ elől. A Koppenhágában megbűvó Vipp Loft pedig maximum 4 ember részére nyújt szállást.

A rendívül gondosan megtervezett, dizájnos belső terek szellősek, világosak, sok faanyaggal, letisztult vonalakkal, természetes burkolókkal, nagy konyhával várják a vendégeket.

Íme, a hangulatos Loft:

A lenyűgöző Menedék:

Forrás: www.housebeautiful.com, képek: VIPP HOTEL