Nem, ez nem photoshop!

Emily Mueller negyedik gyermekét várja, és úgy döntött, hogy ez alkalommal nem mindennapi fotósorozaton örökíti meg a terhességét. A tervéhez megnyerte Kendhra Damis fotóst, kiment a rétre, hozta a több száz méhét, és lőttek néhány képet, ahogy a pocakját beborítják az élő rovarok. A fotókat készítő hölgy aztán feltöltötte a rendhagyó sorozatot a Facebookra, és ahogy az lenni szokott, áradni kezdtek a kommentek.

Fotó: Kendrah Damis Photography

„Nekem ez nem jön be, sajnálom. És a szépséget sem látom benne. Ne haragudjatok, imádom az állatokat, de ez simán csak hátborzongató.”

„Imádom a lasagne-t, de ez nem jelenti azt, hogy jó ötlet egy fotósorozatot készíteni egy tál tésztában, és szószban ücsörögve.”

Sokan zavarba jöttek a képek láttán, mások az anya és a bébi egészségéért aggódtak. És persze voltak, akik gyönyörűnek látták az anyaság ilyenfajta ábrázolását, és elragadtatással beszéltek a különleges képekről.

Fotó: Kendrah Damis Photography

Vannak fotósok, akik egyszerűen nem vállalnak munkát élő állatokkal, de Damis nem ijedt meg a szokatlan felkéréstől. „Nyugodt ember vagyok. Azt mondtam, rendben. Egy kicsit gondolkoztam rajta, mondtam Emilynek, hogy lesz egy kis nehézség, de tudom kezelni. Tudtam, hogy tapasztalt méhész, és hogy tudja, mit csinál.” A fotók pedig azt bizonyítják, hogy akkor is festhetsz nagyszerűen, ha egy seregnyi hatlábú élőlény lep el téged.

Fotó: Kendrah Damis Photography

Damis bevallotta, hogy nem volt egyszerű a fényképezés. Nehéz valakit úgy instruálni, hogy éppen méhek fedik a testét. Gyakorlatilag csak a fejét tudta Mueller hátrahajtani, később pedig az egyik kezével tudott mozogni, amikor kiszabadította azt a méhek alól.

Fotó: Kendrah Damis Photography

Mueller és Damis úgy érzik, a képek jól sikerültek, a kismamának fontos szimbolikus jelentéssel bírnak és segítik őt az anyaság útján.

Forrás: www.countryliving.com