A Jurassic Park története valóra vált? Nem, csak egy óriási hüllő korzózik a golfpályán!

Nem minden nap fordul elő az emberrel, hogy golfozás közben egy hatalmas aligátor ballag át előtte, de a floridai Palmettóban pontosan ez történt. A békésen sétafikáló, magát senki által nem zavartató hüllőről felvétel is készült.

Floridában egyáltalán nem szokatlan, hogy aligátorok tűnnek fel a kertekben és a házaknál (tömegesen élnek ugyanis a hatalmas kiterjedésű Everglades nemzeti parkban), ezt a példányt viszont elképesztő méretei miatt kapta fel az internet. A szakértők a felvétel alapján több, mint négyméteresre becsülik, amely – bár nem példa nélküli – igencsak tekintélyt parancsoló.

Azonban, miután a videó órák alatt bejárta az internetet, természetesen megjelentek a kétkedők. A legtöbben arra gyanakszanak, hogy a hüllőt csak utólag illesztették az üres golfpályáról készített felvételbe (a mai technikával ez viszonylag egyszerűen kivitelezhető), és csak a kamera látószöge miatt tűnik olyan hatalmasnak. A teóriát leginkább az támasztja alá, hogy a felvétel a golf.com hivatalos honlapjára került ki, tehát elképzelhető, hogy csak egy jól sikerült vírusmarketinggel van dolgunk.

Mi itt a szerkesztőségben egyelőre nem foglalunk állást, a tapasztalat azt mutatja, hogy előbb-utóbb kiderül az igazság – de addig is képzeljük el, mi mit tennénk hasonló helyzetben!