Veszik a lapot a szomszédok.

Ahogyan a hetek telnek a karanténban, úgy találnak ki az emberek egyre leleményesebb, kreatívabb dolgokat, hogy szórakoztassák magukat és a többieket a bezártság idején. Láttunk már újragondolt festményeket, házi burleszkfilmeket, közös netes zenéléseket.

Liz Koto és családja most egy zseniális mókával rukkolt elő. Vicces ötletének alapját egy Monthy Python jelenet adta, mégpedig a „Hülye járások minisztériuma”. Ebben egy köztisztviselő, akit John Cleese alakít, számtalan humoros formában mozog, többek között a lábait előre-hátra lengeti, a térdét magasan a dereka fölé emeli.

https://www.instagram.com/p/B_Q9-WfJK_1/?utm_source=ig_embed

Lizék a saját házuk előtt egy táblát állítottak fel, arra figyelmeztetve a járókelőket, hogy beléptek a minisztérium területére, és arra utasították az áthaladókat, hogy azonnal kezdjenek hülye járásba. A megoldásokat pedig a család csengő melletti kamerájával rögzítik.

https://www.instagram.com/p/B_WRZ0ZpEUC/?utm_source=ig_embed

Kiderült, hogy Koto szomszédai hihetetlenül tehetségesek az idétlen sétálásban. Sokan közülük ugyanolyan eltúlzott módon mozgatják a lábaikat, ahogy Cleese, akadnak azonban, akik egyéni módszert találnak ki, különféle gyakorlatokkal spékelik meg a járást, vagy kötéltáncolást imitálnak, esetleg a kutyusukat vonják be a vicces áthaladásba.

https://www.instagram.com/p/B_ba2GipAiU/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B_bahHQpPiw/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B_bZkVvJlSv/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B_bZuiBJX7w/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B_bbXckJDsh/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B_bbNWpJVME/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B_Y2_P2JLs9/?utm_source=ig_embed

A lényeg pedig, hogy mindenki remekül szórakozik, és a móka sok követőt szerez Koto Instagram oldalának, ahol a szomszédokat tekinthetjük meg, hülye járás közben: Yorkshire Silly Walks.

Forrás: mymodernmet.com