Miért keresnél apartmant, ha saját szigeten is nyaralhatsz?

Gondoltál már valaha arra, hogy milyen lehet pár napot, hetet eltölteni egy lakatlan szigeten? Az álmod valóra válhat, hiszen az Airbnb segítségével akár egy saját szigetecskét is kibérelhetsz nyaralásod színhelyéül!

Belize-ben egy egész sziget várja a kalandorokat, ugyanis bárki kibérelheti – igaz, cseppet sem olcsó, naponta kb. 150 ezer Ft-ba kerül. A Bird Island (Madársziget) névre hallgató földdarabra egy kishajóval visznek át, és a szálláshoz tartozik 2 kajak is, amelyekkel be lehet járni a környéket – azaz az óceánt és a szomszédos két pöttöm szigetet.

Persze nem valószínű, hogy bárki szenvedne a programok hiányától, hiszen a víz kristálytiszta, a nap simogat, a csend garantált, a nyugalom megfizethetetlen a földi paradicsomban. A privát oázisban összesen 6 ágy van (2 házikóban), meg persze függőágy, konyha, fürdő, és árnyas pihenőhely a „kertben”.

A visszajelzések szerint a hely éppen olyan varázslatos, mint a fotókon! Kedvet kaptál? Akkor foglald le a helyed (és kezd el időben a spórolást…):

www.airbnb.co.uk

Forrás: www.housebeautiful.com