Egy remek módszer, amivel nyaralós ruhák kis helyen is elférnek.

Nyaralni készülsz, de kevés a hely a hátizsákban? Több hétre elegendő ruhát süllyesztenél egyetlen poggyászba? Semmi gond! Egy egyszerű módszerrel igen helytakarékosan csomagolhatsz – nem véletlen, hogy ezt a trükköt már régóta alkalmazzák a matrózok is.

A módszer lényegében tekercselés, hengergetés, a tengerészek évekig így tették el a zsákjukba a pólót, a nadrágot, és a zoknit. Most már biztosan mindenki, aki gyerekkel utazik, kíváncsian várja a trükköt, amivel a kismotorok, homokozó játékok és tonnányi csereruha közé is be tud szorítani néhány szettet.

A gyerekek is biztosan imádni fogják, ha minden nap egy palacsintába göngyölt ruházatot ölthetnek magukra. Nem lesz válogatás, nyafogás, elég lesz annyi mondani: ma a kék palacsintát vedd fel! Hát nem mókás?

Akár van gyereked, akár nincs, ez a módszer hasznos lesz, amikor legközelebb útnak indulsz! Miután összehengergetted a ruhákat, a ráncolódás-gyűrődés is minimálisra csökken. Arról már nem is beszélve, hogy így a tornaruhádat is bármikor magadnál tarthatod, hiszen kis helyen is elfér – ki tudja, mikor lesz időd és kedved leugrani az edzőterembe?

Forrás: HouseBeautiful, Today