A kőkorszaki-stílus nem vonzotta a vásárlókat.

Több, mint 2 év után vevő akadt a San Francisco mellett található, különös formájú házra. A Flinstone házként emlegetett épületért nem kevesebb, mint 2.8 millió dollárt fizetett a vevő, ami 1,4 millióval alatt van a meghirdetett vételárnak. 20 év óta ez az első eset, hogy a fura házikó gazdát cserélt, és az új tulajdonos is elkötelezett amellett, hogy megőrizze az ingatlan kőkorszaki stílusát.

A domboldalról letekintő, amorf alakú (egyesek szerint hatalmas habgumicukorra emlékeztető) házat Frédi és Béni is megirigyelné. A környéken autózó családok is nagy örömmel állnak meg itt, a gyerekek kérésére.

3 hálószoba és 2 fürdő szolgálja a kényelmet a 250 nm2-es házban, ami azért kaliforniai léptékben nem tekinthető nagy luxusnak.

A házat eredetileg, még 1976-ban William Nicholson építész tervezte, és az építkezés egyfajta kísérlet is volt, ugyanis új anyagokat és technikákat próbált ki. A buborékra emlékeztető formát egyébként drótháló keretekkel és óriásira fújt léggömbök segítségével érték el. Az 1980-as években elhanyagolták a házat, így 2000-es elején modernizáló felújításon esett át.

Forrás: www.countryliving.com képek: facebook