Ágyban fekve bámulhatjuk a csillagokat.

A fotós Alla Ponomareva és férje, Garrett tündéri kunyhót épített a vendégeinek az erdő közepén, valahol Montanaban. Az eredeti tervek Derek “Deek” Diedricksen nevéhez fűződnek – ő készít hasonló házikókat, azonban Alla még ezekből a költségekből is tudott faragni, újrahasznosított anyagok használatával. Így például régi ablakkeretek, rönkök, táblák épültek be a házikóba, aminek köszönhetően mindössze 185 000 Ft-nyi költség merült fel a 3 hetes építés során.

Alla és Garrett már rendelkeztek némi DIY tapasztalattal, így sikerült 1 hónapnál is rövidebb idő alatt tető alá hozni az elképzeléseket. A házigazdák legjobban az elmozdítható falat szeretik, amely további térrel növeli a házhoz tartozó területet, a melegebb hónapokban bekapcsolja a verandát is az élettérbe. Az A alakú elmozdítható fal ráadásul átlátszó, így a ház belsejébe engedi a napfényt, még zárt állapotban is.

A 7.5 nm2-es házikó belseje két ágyat és bűbájos, vidéki hangulatú kiegészítőket rejt. A lakban nincs folyóvíz, sem fürdőszoba, így a vendégeknek a közeli szabadtéri illemhelyiséget és a hordozható, napelemmel fűtött zuhanyzót kell igénybe venniük. Az ágyak viszont összetolhatóak, így akár franciaágyon is heverészhetünk az erdő közepén.

Alla reméli, hogy a vendégek élvezni fogják, ahogyan a csillagokat kémlelhetik az éjszaka közepén, a kunyhó belsejéből, miközben a férje által készített kézműves sört kortyolgatják.

Hm, nem hangzik rosszul, igaz?

Forrás: www.housebeautiful.com, képek: ALLA PONOMAREVA