Drágám, olyan ennivaló vagy!

Bár előfordul, hogy ennivalónak érezzük a kedvesünket, azért valljuk be, mégsem egy szendvics az, amire ilyenkor gondolunk. Egy amerikai reggelizőlánc viszont úgy véli, ideje összekapcsolni a sajtos-baconos illatot a szépségápolással.

A történethez hozzátartozik, hogy a termék piacra dobása igazából reklámcélokat szolgál, ugyanis az Einstein Bros Bagel nevű, népszerű amerikai reggeliző lánc ily módon kívánja egy új baconös-tojásos-sajtos szendvicsét promotálni.

https://www.instagram.com/p/BgLwk6Kntqn/?taken-by=einsteinbros

A sajtszagú sampon és füstöltszalonna illatú hajkondicionáló – szerintük – segít kellemesen indítani a napot. Ahogy a sajtóközlemény fogalmaz:

„Ez a legjobb aperitif a reggelihez. És most a rajongóink olyan fenséges illatokkal is bepermetezhetik magukat, amitől egész nap épp annyira hihetetlenül (jól) fognak kinézni, mint amilyen étvágygerjesztő illatuk lesz.”

https://www.instagram.com/p/BgjB159HW15/?utm_source=ig_embed

A sajtszagú samponból és a baconaromájú hajkondicionálóból álló, korlátozott példányszámú szettet elméletileg a www.einsteinbros.com oldalon 10 dollárért lehet beszerezni, de sajnos úgy tűnik, mostanra elfogyott, vagy átmenetileg nem kapható.

Forrás: www.shape.com