Vége a sóvárgásnak.

Közismert, hogy az áldott állapotban lévő nők gyakran sóvárognak egy bizonyos étel után, a legtöbben ilyenkor a savanyú uborkát említik, de akadnak, akik a fagyira járnak rá, némi édesre vágyva. Egy amerikai jégkrémgyártó, a Nightfood most megcélozza a piaci rést, előállítva a savanyúságízű fagyos finomságot.

A „Pickles For Two” (kb. savanyúság 2 személyre) finom, krémes és hűvös, mint az uborka.

Fotó: nightfood.com

A felmérések szerint a várandós nők 50-90%-a kívánós, és általában nagyon karakteres ízekre vágynak: hideg, édes jégkrémre, sós savanyúságokra, krémes tejtermékekre, fűszeres ételekre.

A Nightfood ismertetője szerint a jégkrémeik épp egy kis esti nassolásra vannak szabva. A finomságok 8 másik ízben is léteznek, ezek hagyományos ízvilágúak. Kevés cukrot tartalmaznak és több fehérjét, mint más fagyik, és olyan összetevőjük is van, amely segít az esti elalvásban: így például cseresznye vagy koffeinmentes kávé.

A ’Pickles For Two’ hamarosan a boltok polcain lesz (az USA-ban) és online is rendelhetővé válik a nyár folyamán. Akkor majd kiderül, hogy valóban a várandós kismamák veszik-e, vagy mindenki más is, aki rajong a savanyúságokért és szereti az ízek furcsa kombinációját.

Forrás: www.fooddive.com