Terülj, terülj asztalkám.

Senki sem szeret az éttermekben várakozni, egy órát üldögélni az üres asztal felett, hiszen azért térünk be oda, mert éhesek vagyunk. Mexikóban a Karne Garibaldi vendéglőben még ki sem mondtuk a rendelést, máris ott van előttünk. Nem véletlenül tartja ez a hely a leggyorsabb étel felszolgálás rekordját (13,5 mp) 1996 óta.

A Karne Garibaldi egy nagy népszerűségnek örvendő étterem Guadalajara városában. A vendéglő a carne en su jugo (hús a saját levében) nevű ételéről híres.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy azért tud ilyen gyorsan megjönni a rendelés, mert csak ez az egyféle meleg étel szerepel az étlapon. Viszont ezt fenségesen készítik! A tradicionális mexikói étel egyébként több órás lassú főzést igényel, ezért minden nap már a nyitásra elkészítik. Így lehetséges az, hogy a rendelés után villámgyorsan, persze a megfelelő koordináció és összedolgozás mellett az asztalra kerül.

Egy egész csapat áll a folyamat mögött: nem csak a villámgyors pincérek, de a velük tökéletesen együttműködő szakácsok is részesei a sikernek. Nem csoda, hogy roppant népszerű és kedvelt ez az étterem!

Forrás: www.odditycentral.com, kiemelt kép: El Souvenir