Sportosabbak és boldogabbak.

Novemberben születtél, vagy körbe vagy véve azokkal, akik ebben a hónapban ünneplik a szülinapjukat? Nézzük, mi mindent tudhatunk róluk!

1. Nagyszerű barátok

A novemberiek őszinte, mély, hosszú barátságokat ápolnak, igazán jó barátok.

2. A novemberi születésű fiúk között több a balkezes

Egy németországi tanulmány szerint azok a férfiak, akik novemberben születtek (vagy kora télen) sokkal nagyobb valószínűség szerint lesznek balkezesek, köszönhetően a magas tesztoszteronszintnek. Ez ugyanis késlelteti a magzat bal oldali agyféltekéjének fejlődését, ami a jobbkezességet hozná magával – így az ellentétes oldal fog dominálni.

3.  A születési kövük a citrin és a topáz.

Az aranysárga citrin az optimizmus köveként is ismert, a gyakran kék színben játszó topázzal együtt a gyógyító, nyugtató energiájáról is ismert.

4. Kevésbé érintettek bizonyos egészségügyi problémák esetében

Az Oxfordi Egyetem vizsgálatai szerint a novemberi babák között mérték később a szklerózis multiplex legalacsonyabb előfordulási gyakoriságát. Sőt, ezek az emberek szenvedtek legritkábban szív és érrendszeri problémáktól vagy tüdőrákban.

5. Mágnesként vonzanak másokat

Van valami a novemberiek személyiségében, ami mágnesként vonzza a többieket, egyesek szerint a rejtélyesség az. Mindenesetre az biztos, hogy vonzó, szimpatikus emberek.

6. A csillagjegyük Skorpió vagy Nyilas

Szenvedélyes Skorpió vagy nagylelkű, humoros Nyilas? Minkét jegy erős jellemre utal.

7. Kevésbé valószínű, hogy depressziósak lesznek

Az Egyesült Királyságban végzett kutatások szerint a novemberi emberek között mérték a legalacsonyabb depressziós rátát, míg a tavaszi gyerekek között a legmagasabbat.

8. Bőven vannak sztárok is a novemberiek között

Az elbűvölő Scarlett Johansson, a legendás Leonardo DiCaprio, az ellenállhatatlan Ryan Gosling, az igéző Emma Stone, az ezerarcú Matthew McConaughey mind-mind november szülötte.

9. Születési viráguk a krizantém

A krizantém az öröm és az optimizmus virága. Japánban nagy tiszteletben tartják, a tökéletességet szimbolizálja, nem véletlenül hiszik, hogy egyetlen szirma a borosüveg tetejére helyezve hosszú, egészséges életet ígér.

10. Sportosabbak, akárcsak a többi őszi ember

Bár a genetikának vitathatatlanul nagy szerepe van, a terhesség során nyert nagy adag D vitamin is hozzájárul ahhoz, hogy az őszi gyerekek jó fizikai adottságokkal születnek.

Forrás: www.countryliving.com