Nem bízza a véletlenre a szerencséjét.

Betina Reich, aki a Wisconsin állambeli Eau Claire-ben él, a négylevelű lóhere szerencsehozó képességében bízik. Már 10 éves kora óta vadássza a zöld növényeket és a karantén idején minden nap foglalatoskodott ezzel a hobbijával. 112 egymást követő napon bukkant négylevelű lóherére.

Reich állítólag igen szerencsés, legalábbis ebben a kutatásban, mert elég gyakran szúr ki egy-egy négylevelűt. 2021-ben megpróbálta a saját rekordját is megdönteni, 258 egymás követő napon bújta a gyepet, aminek eredményeként 2021. március 22. és december 4. között minden nap talált négylevelűt. Végül a havazás szakította félbe a fűben kotorászást.

A nő egyébként a TikTokon dokumentálta is a szerencsevadászatot, most pedig a Guinness rekord elismerésére hajt. Egy új kategória létrehozását javasolja: a ’legtöbb egymást követő napon gyűjtött négylevelű lóhere’ címet. A bizottság jelenleg csak a ’legnagyobb négylevelű lóhere gyűjteményét’ ismeri el.

A nőnek még a hitelesítőt is meg kell fizetnie ahhoz, hogy a hivatalos rekordot elismertesse. A kollekciója méretét is szemrevételezik, mielőtt egy új kategóriát kreálnak, Reich most ezen a feladaton dolgozik.

Forrás: www.upi.com

A kiemelt kép illusztráció.