Különleges finomság?

Rengeteg vegetáriánus jár hozzájuk, ezért szerettek volna valami különlegességet készíteni nekik – a New York-i Duck’s Eatery úgy vélte, hogy a legjobb az lesz, ha füstölt hússá alakítják a görögdinnyét.

https://www.instagram.com/p/BmBYl3khHi0/?taken-by=duckseatery

Mindent úgy csinálnak, mint a hússal: pácolják, sütik, fűszerezik, bevagdalják – csak éppen itt a nyár egyik legnépszerűbb gyümölcse kerül a sütőbe. A 4-6 nap alatt elkészült finomságot rozmaringgal, olívaolajjal, sóval ízesítik.

https://www.facebook.com/DucksEatery/photos/a.327337907356711.76127.127128630710974/1835696289854191/?type=3&theater

Azok szerint, akik már megkóstolták, az étel különleges ízű és leginkább… semmire sem hasonlít.

https://www.facebook.com/DucksEatery/photos/a.327337907356711.76127.127128630710974/1832303810193439/?type=3&theater

Az viszont biztos, hogy a látvány egészen egyedi, és valóban úgy fest, mintha egy nagy darab sonka illatozna a tányéron. A kérdés, hogy vajon miért vonzaná a húskerülő vendéget egy húsra emlékeztető valami a vendéglőben…

https://www.facebook.com/insidernewyork/videos/283814905366163/