Sterilnek hitte magát.

Randall (Randy) Jeffries tejesemberként dolgozott az 1950-es és 60-as években Kalifornia déli részén. A jóképű fiú rengeteg házhoz járt és a jelek szerint nem csak a tejesüveget hagyta ott a háziasszonyoknál. A nők között sok katonafeleség akadt, számukra Randy volt az egyetlen férfi, akivel rendszeresen kapcsolatot tartottak. Nem véletlenül várták pitével, süteményekkel és a helyes fiú nem kérette magát, ha az asszonyok kedvére kellett tenni.

Az újabban teret nyerő DNS tesztek segítségével ugyanis rendkívüli dologra derült fény.

A területen sokan végeztették el a vizsgálatokat, főként olyanok, akik úgy érezték, hogy valahogyan nem illenek a családjukba. Például nem hasonlítottak a testvéreikre, sem az apjukra. Akkoriban persze diszkréten szemet hunytak az ilyesmi felett. Azonban a tudomány fejlődésével egyre több emberben ébred fel a kíváncsiság, hogy végére járjon a dolgoknak.

A szakemberek pedig felfigyeltek valamire. Egyre több emberről derült ki, hogy nem az az édesapja, aki apaként nevelte, ugyanakkor sok mintában ugyanaz a biológiai apa.

Egy korábbi FBI szakértő és profilkészítő segítségével bukkantak Randall nyomára, mint lehetséges apára. Több száz tesztet végeztek el ismétlésekkel, ezek alapján a férfi 800-nál is több gyerek apja lehet.

És hogy mit szólt ehhez Randall?

„Egész életemben azt hittem, hogy steril vagyok. A feleségemmel sosem született gyerekünk. Ha belegondolok, hogy 97 évesen értesülök erről! Micsoda áldás! Elégedett vagyok és alig várom, hogy találkozzam a gyerekeimmel.”

Forrás: dailynewsreported.com