Kiszedte, eltette.

Neruno Daisuki illusztrátor és mangarajzoló nemrég azzal szerzett magának 15 perces hírnevet a Twitteren, hogy megmutatta azt a különös gyűjteményét, amit egy esztendőn keresztül gyarapított. A kollekcióban azokat az apró kavicsokat és üvegdarabokat találjuk, amiket a cipőtalpából szedegetett ki.

A japán férfi összesen 179 kövecskét, 32 üvegszilánkot és 1 mogyorót halászott ki a talp mélyedéseiből.

Még a pandémia miatti lezárások idején fogott bele a különös projektbe, de a bizarr hobbi túlnőtt rajta és hamarosan egyfajta szenvedélyévé vált. Amikor az újonnan vásárolt tornacipő talpai közül kiügyeskedte az első kavicsot és ösztönösen elhajította volna, hirtelen átvillant az agyán, hogy érdekes lenne gyűjtögetni őket.

Fotó: Neruno Daisuki/Twitter

A fiatalember szerint az otthona és a kisbolt közti út a legtermékenyebb, itt szedi fel a legtöbb kavicsot a lábbeli. Azt is elmondta, hogy nem volt mindig egyszerű kiszedni a talpba ragadt köveket károsodás nélkül.

A kommentelők vegyesen fogadták a gyűjtemény bemutatását. Néhányan nem értették, hogy miként juthat ilyesmi valaki eszébe, azonban a legtöbben pozitív választ adtak, elismerve Neruno türelmét és találékonyságát. Egyesek pedig annyira fellelkesültek, hogy maguk is hasonlót terveznek, sőt volt, aki a vakáció idejére a diákjainak szeretné majd ezt a feladatot kiadni.

Fotó: Neruno Daisuki/Twitter

Neruno egy ideig még növelni kívánja a kollekcióját, sőt fontolóra vette, hogy különválasztja jobb és bal oldali lábbelire, legalábbis addig, amíg más izgalmasabb projekt eszébe nem jut.

Forrás: www.odditycentral.com