Váratlan fordulat.

Szokatlan módon érkezett egy indiai pár az esküvőjére: egy óriási fazékban eveztek a helyszínre. Az esőzések miatti áradások következtében ugyanis olyan magas a folyók vízszintje, hogy máshogy nem lehet közlekedni. A városok utcáin hömpölygő vízben az utak, hidak teljesen járhatatlanná váltak, nem ritkán földcsuszamlások is kialakultak. Sok települést pedig elszakított az áradás a külvilágtól. Sajnos számos helyen áldozatokról is beszámoltak a híradások és rengeteg lakót ki kellett telepíteni.

A Kerala államban élő menyasszony, Aishwarya és a vőlegény, Akash is az egészségügyben dolgozik. A házasulandók úgy döntöttek, hogy a szélsőséges időjárás ellenére sem halasztják el a ceremóniát. Az elárasztott utcákat látva ugyan kétségbeestek, de a helyi templomtól hamar kölcsönkaptak egy hatalmas alumíniumfazekat, amelyben a szertartásra tudtak menni. Nem volt más lehetőségük, hogy rövid idő alatt más megoldást keressenek.

A pár sértetlenül megúszta a kalandot, sőt szárazon sikerült partra lépniük és megérkezniük a Thalavady-ban lévő, megközelíthető kis templomba. A virággirlandok sem maradtak el, a hindu esküvőkhöz hozzátartozik ez a tradíció. Bár nem pont így képzelték a nagy napot, az biztos, hogy emlékezetes marad számukra az esemény.

Forrás: www.theguardian.com