Romantika a köbön.

A ’Love Lake’, azaz a Szerelem-tó egy szívalakú, mesterséges vízfelület Dubaj mellett, a sivatagban. A rendkívül látványos alakzat néhány év alatt a romantikára vágyó párok kedvenc helye lett.

Dubaj már eddig is kedvelt célpontja volt az izgalmakat kereső utazóknak, azonban úgy tűnik, hogy mostantól egy újabb látványosság is rabul ejti a szíveket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

?Fazza? (@fazza_fanzs) által megosztott bejegyzés

A Szerelem-tó technikailag két összekapcsolt, egymásba fonódó tó, mindkettő szívalakú. Az 550 000 m²-nyi területet elfoglaló komplexum állítólag még az űrből is látható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fazza (@faz3) által megosztott bejegyzés

A szívecskéket épp kellő távolságra tervezték a zsúfolt és zajos városi környezettől, a tavak így valóságos oázis jelentenek. Elképzelhetjük, hogy mennyi időt, energiát és pénzt fordítottak a kialakításra, a tavak mellett ugyanis igazi kis édenkert nő rengeteg bokorral, színes virágokkal, szív feliratban beültetett vörös begóniákkal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elite Concierge Dubai (@eliteconciergedxb) által megosztott bejegyzés

A nem mindennapi helyszín 2018 novemberében mutatkozott be, amikor Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Dubaj koronahercege megosztott egy légifelvételt az Instagramon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ваш турагент (@natali_travel_agent) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

? (@_shyma____) által megosztott bejegyzés

A terület a magasból is elképesztő látványt nyújt, természetesen helikopterről is megcsodálhatjuk. Annál is inkább, mert a földről nem látható hogy még a fák is a ’Szerelem’ (love) szót formázzák és szinte minden szívalakú: az ágyások, sőt még a tollaslabdapálya is.

Forrás: www.odditycentral.com